Lidmaatschap

Ken je al onze voordelen?

Ontdek de veelzijdigheid van onze club die tal van activiteiten zoals clubuitstappen, bindzondagen en werplessen aan haar leden aanbiedt. Lees verder onder de rubriek ‘Onze Activiteiten’ en laat je inspireren door ons levendige programma.

Het lidmaatschap van onze club geldt van 1 januari tot 31 december en kost €55 voor alle leden, met uitzondering van jongeren onder de 16 jaar, voor wie het lidmaatschap gratis is. Dit bedrag omvat ook het lidmaatschap van FVV (Federatie Vlaamse Vliegvissers) en Sportvisserij Vlaanderen. Als lid ontvang je tweemaal per jaar het FVV-magazine ‘De Vlaamse Vliegvisser’ en viermaal per jaar ‘HENGELsport’, het magazine van Sportvisserij Vlaanderen. Bovendien omvat de aansluiting bij het FVV ook een BA-verzekering voor ongevallen aan derden. Als lid kun je deelnemen aan alle activiteiten van de club en krijg je tweemaal per jaar het clubblad in je brievenbus.

Wil je lid worden? Neem contact via onderstaande knop…

Voel je vrij om deel te nemen aan drie activiteiten voordat je een beslissing neemt.

Tussenkomst ziekenfonds

Goed nieuws! Sportvissen wordt tegenwoordig door de meeste ziekenfondsen erkend als een sportieve activiteit. Aangezien onze club via het FVV aangesloten is bij het VVHV, wat op zijn beurt onder Sport Vlaanderen valt, kun je een deel van je lidmaatschapsgeld terugkrijgen van je ziekenfonds. Het is belangrijk op te merken dat de tussenkomst per regio kan variëren. We raden je aan om de website van je ziekenfonds te raadplegen voor specifieke informatie over jouw regio.

Hoe ga je te werk? Download het juiste formulier op de website van jouw ziekenfonds. Laat het formulier door onze voorzitter ondertekenen en afstempelen, en bezorg het ingevulde formulier aan je ziekenfonds. Houd er rekening mee dat er mogelijk regionale verschillen zijn, dus raadpleeg de website van je ziekenfonds voor meer informatie.

Scroll naar boven