Onze activiteiten

We bieden onze leden een breed scala aan clubactiviteiten, waaronder vliegbindsessies en werplessen, die elders op deze website worden besproken. Daarnaast plannen we maandelijkse clubuitstappen naar verschillende rivieren en reservoirs in het binnenland, en snoekvissen in de Nederlandse polders. Ook organiseren we thema-avonden, een ludieke interclubwedstrijd ‘Fly For Fun’, een promotiedag, een tweedehandsbeurs, ons jaarlijks clubfeest, een bindwedstrijd… en last but not least, een clubuitstap naar het buitenland, dit jaar naar Grafham Water in Engeland.

We nodigen je vriendelijk uit om je in te schrijven voor alle clubuitstappen op verplaatsing door een e-mail te sturen naar rudy.ost@gmail.com en een overschrijving van het vermelde bedrag te doen naar onze clubrekening. Tijdens de meeste uitstappen wordt er ook een maaltijd voorzien voor een kleine bijdrage van €5,00, waarbij de club de resterende kosten op zich neemt.

Van begin oktober tot eind februari komen we elke zondagochtend van 9.30 tot 12.00 uur samen in ons clublokaal van Panneke Vol om vliegen te binden. De patronen worden onderwezen door verschillende clubleden en we nodigen ook regelmatig ervaren gastbinders uit.

Tijdens het voor- en najaar organiseren we negen begeleide werplessen, en in november een speciale werples gericht op het werpen met snoekvliegen. Al onze lessen vinden plaats bij het clublokaal van Panneke Vol.

Ons Privacybeleid is hier van toepassing.

Scroll naar boven